ΠΕΡΙΟΧΗ

Η περιοχή γύρω από το γραφικό νησιώτικου στυλ χωριό Αρκούδι, διαθέτει μια μαγευτική και πανέμορφη παραλία με χρυσή άμμο και φυσικά την παραλία των Ιαματικών Λουτρών Κυλλήνης.

Μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής περιγράφονται παρακάτω:

  • Μόλις 1 χλμ. από το ξενοδοχείο βρίσκονται οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του υδροθεραπευτηρίου των Λουτρών της Κυλλήνης, γνωστά για τις θεραπευτικές ιδιότητες του ιαματικού νερού σε αναπνευστικές, δερματικές ή άλλες παθήσεις. 
  • Οι φίλοι της περιπέτειας θα ικανοποιηθούν ιδιαίτερα από τα δάση που βρίσκονται γύρω, καθώς προσφέρονται για πεζοπορία ή ιππασία.
  • Περιηγηθείτε στα ιστορικά μοναστήρια της περιοχής μας, Παναγία Ελεούσα Λυγίας, Παναγία Βλαχερνά Κυλλήνης, και Παναγία Καθολική Γαστούνης.
  • Μπορείτε να επισκεφτείτε με το αυτοκίνητό σας την Αρχαία Ολυμπία που είναι 65 χλμ. από το ξενοδοχείο και το Κάστρο Χλεμούτσι που είναι 8 χλμ. μακριά μας.

Για την ψυχαγωγία σας, η περιοχή υπόσχεται μοναδικές βραδιές στις γραφικές ταβέρνες & μοντέρνα διασκέδαση στα Night Club, ενώ παράλληλα διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις στολίζουν τους μήνες του καλοκαιριού.