ΑΡKΟΥΔΙ

Μόλις 300 μέτρα από το ξενοδοχείο είναι το γραφικό χωριό Αρκούδι, με φιλόξενους κατοίκους, που δεσπόζει πάνω από έναν πανέμορφο κόλπο, ο οποίος ενώνει την παραλία στο Αρκουδι με την πανέμορφη με χρυσή άμμο παραλία των Λουτρών Κυλλήνης.

Τα γραφικά εστιατόρια και καφε μπαρ της παραλίας στο Αρκούδι αλλά και οι εξυπηρετήσεις του χωριού, δεν θα σας αφήσουν να αποδράσετε εύκολα. Χαρείτε το χάδι του ήλιου αλλά και τη δροσιά κάτω από τις ομπρέλες της οργανωμένης παραλίας στο Αρκούδι Ηλείας, γευτείτε ένα δροσιστικό κοκτέιλ ή τον παραδοσιακό ελληνικό φραπέ δίπλα στη θάλασσα.

Μόλις 1 χλμ. από το ξενοδοχείο βρίσκονται οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του υδροθεραπευτηρίου των Λουτρών της Κυλλήνης, γνωστά για τις θεραπευτικές ιδιότητες του ιαματικού νερού σε αναπνευστικές, δερματικές ή άλλες παθήσεις. 

Οι φίλοι της περιπέτειας θα ικανοποιηθούν ιδιαίτερα από τα δάση που βρίσκονται γύρω, καθώς προσφέρονται για πεζοπορία ή ιππασία. Περιηγηθείτε επίσης στα ιστορικά μοναστήρια της περιοχής μας, Παναγία Ελεούσα Λυγίας, Παναγία Βλαχερνά Κυλλήνης, και Παναγία Καθολική Γαστούνης. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε με το αυτοκίνητό σας την Αρχαία Ολυμπία που είναι 65 χλμ. από το ξενοδοχείο και το Κάστρο Χλεμούτσι που είναι 8 χλμ. μακριά μας.

Για την ψυχαγωγία σας, η περιοχή υπόσχεται μοναδικές βραδιές στις γραφικές ταβέρνες & μοντέρνα διασκέδαση στα Night Club, ενώ παράλληλα διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις στολίζουν τους μήνες του καλοκαιριού.